Grăsimi specializate

Grăsimi specializate

Compania FUJI OIL Europe este lider în crearea și producerea uleiurilor și grăsimilor specializate.

FUJI OIL Europe propune echivalenți și substituenți ai untului de cacao, grăsimi pentru umpluturi și cremă pentru vafe, grăsimi pentru producerea înghețatei, grăsimi funcționale pentru aluat, substituenți ai grăsimilor din lapte, diferite grăsimi funcționale.
Substituenții grăsimilor din lapte FUJI OIL sunt produse sănătoase, care garantează:

  • Un conținut redus sau chiar lipsa izomerilor trans ai acizilor grași;
  • Compoziție echilibrată de acizi grași;
  • Temperatură optimă de topire;
  • Rezistență înaltă la oxidare;
  • Reducerea costului produselor;
  • Creșterea cantității de produse finite;
  • Materie primă europeană de înaltă calitate;
  • Tehnologii de producere de ultimă generație;

Compania CEDRUS COM propune substituenți de înaltă calitate ai grăsimilor din lapte FUJI OIL, pentru producerea spread-urilor, produselor acidolactice, cașcavalurilor, brânzeturilor:

Denumire

Proprietăți

Domeniu de aplicare

ERTIMIX BS 644

  • Amestec pe bază de uleiuri și grăsimi laurice și non-laurice; conține beta-caroten și emulgatori
  • Conține < 2% izomeri trans ai acizilor grași
  • Conținutul de grăsimi solide la 35С max. 7%

Special recomandat pentru înlocuirea grăsimilor din lapte în spread-uri

ERTILAC CR 340

  • Amestec de grăsimi și uleiuri vegetale și parțial grăsime vegetală hidrogenată
  • Conține maxim 5% izomeri trans ai acizilor grași
  • Conținutul de grăsimi solide la 35С max. 7%

Recomandat pentru înlocuirea grăsimilor din lapte la producerea tuturor tipurilor de produse lactate, precum smântâna, iaurtul, brânza, spread-ul, înghețata etc.

ERTIPAL P 33

  • Amestec de grăsimi și uleiuri vegetale
  • Conține < 2% izomeri trans ai acizilor grași
  • Conținutul de grăsimi solide la 35С max. 4%

Recomandat pentru înlocuirea grăsimilor din lapte la producerea tuturor tipurilor de cașcaval

PALMY 50 G
  • Echivalent unt de cacao
  • Conține maxim <2% izomeri trans ai acizilor grași
  • Conținutul de grăsimi solide la 35С max. 7%

Se recomandă pentru producerea de glazură de ciocolată pentru produsele de patiserie 

ERTIFIL Max 580
  • Grăsime de palmier specializată pentru umpluturi de patiserie
  • Conține maxim <2% izomeri trans ai acizilor grași
  • Conținutul de grăsimi solide la 35С max. 6%
Pentru umpluturi de patiserie 
ERTILOR L 850
  • Grăsime de nucă de cocos de specializată, rafinată, dezodorizată.  
  • Conține maxim <2% izomeri trans ai acizilor grași
  • Conținutul de grăsimi solide la 30С max. 0%
Se recomandă pentru producerea de glazură de ciocolată pentru înghețată, asigură cristalizarea rapidă  

Contactați-ne pentru mai multe detalii