Enzimele sunt substanțe de natură proteică, capabile să catalizeze (accelereze) diverse reacții.
Folosirea enzimelor în panificație contribuie la îmbunătățirea calității făinii, obținerea unor produse făinoase cu densitatea, volumul, nuanța crustei și structura miezului, de care aveți nevoie, fapt care face posibilă implementarea unor noi tehnologii de preparare mai rapidă; formarea unor anumite proprietăți ale aluatului pentru diferite produse; îmbunătățirea calității produselor de panificație; prelungirea termenului de menținere a prospețimii produselor de panificație; încetinirea procesului de întărire.
Noi propunem un asortiment complet de enzime produse de compania DUPONTTM DANISCO.
Caracteristicile enzimelor:
Contactați-ne pentru informații suplimentare.
Produsul |
Avantajele folosirii |
Domeniul de aplicare |
MAX-LIFE™ complex alfa-amelatic de enzime pentru panificație |
|
Toate tipurile de pâine, chifle, rulade |
POWERFlex® complex alfa-amelatic de enzime |
|
Tortilla |
POWERBake® complex de enzime |
|
Toate tipurile de pâine, chifle, rulade |
POWERFresh® complex de enzime |
|
Toate tipurile de pâine, chifle, rulade |
GRINDAMYL A 5000 alfa-amilază |
|
Toate tipurile de pâine, chifle, rulade |
GRINDAMYL PR 43 protează |
|
|
GRINDAMYL H 274 xilanază |
|
Toate tipurile de pâine, chifle, rulade |