Pectina

Pectina

Pectina este un stabilizator multifuncțional, obținut din coaja citricelor.

Pectina are funcție de gelifiere la producerea umpluturilor din fructe și a produselor de patiserie cu zahăr. Aceasta stabilizează proteinele în băuturile cu un pH scăzut și îmbunătățește structura iaurturilor. 

Noi oferim pectine DuPont™ Danisco®, pentru o gamă largă de produse. Acestea sunt pectine cu grad înalt sau scăzut de esterificare, cu următoarele proprietăți: 

  • grad înalt de puritate
  • pudră de culoare deschisă, care formează soluții transparente;
  • gel omogen cu grad înalt de elasticitate;
  • bună stabilizare a proteinelor.  

Contactați-ne pentru informații suplimentare.

Produs

Avantajele folosirii

Domeniul de aplicare

GRINDSTED PECTIN SS

  • Jeleu transparent cu minunate calități gustative
  • Timp de sedimentare comparativ îndelungat

Gemuri, jeleuri, bezele, bomboane cu pectine cu 60% substanță uscată.

 

GRINDSTED PECTIN CF 130

  • Densitate mare a gelului,
  • tăiere uniformă, structură elastică,
  • temperatură scăzută de sedimentare, 
  • este potrivit pentru scoaterea rapidă din formă

Bomboane de mestecat, jeleuri cu pectine, produse de patiserie cu 72% de substanță uscată.

GRINDSTED PECTIN SF 377

ușor aplicabil, structură moale

 

Gemuri, spread-uri din fructe cu 45-60% substanță uscată.

GRINDSTED PECTINSF 580

  • permite să fie obținute jeleuri din fructe cu transparență înaltă și culoare neutră
  • asigură o bună stabilitate a sistemului cu fructe
  • gelifiere rapidă

Piureuri din fructe pentru copii (<20-22% substanță uscată), glazură din fructe.

GRINDSTED®  PECTIN WAVE

  • Crește vâscozitatea, îmbunătățește gustul
  • Îmbunătățește structura în cazul unui conținut redus de zahăr și suc de fructe

Băuturi, nectaruri, sucuri.