Compania CEDRUS COM propune preparate enzimatice produse de DuPontТМ Danisco® și DSM Food Specialties. Acestea sunt enzime coagulante de origine animală și microbiană, folosite pentru lapte.
Denumire |
Proprietăți |
Domeniu de aplicare |
CARLINA® |
Extract de cheag de origine animală. |
Pentru producerea brânzeturilor tari, semi-tari, moi, în saramură. |
MARZYME® |
Este un coagulant enzimatic de origine microbiană. |
Este folosit la producerea brânzeturilor, ca alternativă pentru enzimele de origine animală. |
FROMASE® |
Este un coagulant enzimatic de origine microbiană. |
Este folosit la producerea brânzeturilor, ca alternativă pentru enzimele de origine animală. |
MAXIREN® |
Este un coagulant enzimatic de origine microbiană. |
Este folosit la producerea brânzeturilor, ca alternativă pentru enzimele de origine animală. |
Delvo®Zyme |
Enzima albușului de ou – lizozimul (E1105). |
Este folosit la producerea brânzeturilor, pentru a preveni mirosul de produs stătut, rânced și de fermentație întârziată. |
Preparatele enzimatice pentru lapte, de origine animală și microbiană, au o activitate exprimată în unități internaționale de coagulare a laptelui (IMCU – International Milk Clotting Units).