Compania CEDRUS COM propune un asortiment larg de sisteme funcționale pentru produsele lactate, produse de noi, dar și de compania DuPontTM Danisco®.
Avantajele utilizării sistemelor de stabilizare:
- Creșterea vâscozității
- Îmbunătățirea cremozității
- Îmbunătățirea consistenței și texturii
- Reducerea riscului de sinereză
- Reducerea costurilor, datorită înlocuirii substanței uscate de lapte degresat
Denumire |
Aplicare |
Proprietăți |
STABILAC |
Smântână, iaurt, produse de brânză și deserturi, băuturi lactoacide (chefir etc.) |
Crește vâscozitatea, luciul, leagă umiditatea liberă, previne secreția de zer, îmbunătățește cremozitatea, înlocuiește o parte din substanța uscată de lapte degresat. |
GRINDSTED® |
Iaurt, smântână, alte produse lactoacide. |
Îmbunătățește vâscozitatea produsului, îmbunătățește structura, reduce secreția de zer, înlocuiește o parte din substanța uscată de lapte degresat. |