Sisteme de stabilizare

Sisteme de stabilizare

Compania CEDRUS COM propune un asortiment larg de sisteme funcționale pentru produsele lactate, produse de noi, dar și de compania DuPontTM Danisco®.

Avantajele utilizării sistemelor de stabilizare:

  • Creșterea vâscozității
  • Îmbunătățirea cremozității
  • Îmbunătățirea consistenței și texturii
  • Reducerea riscului de sinereză
  • Reducerea costurilor, datorită înlocuirii substanței uscate de lapte degresat

Denumire

Aplicare

Proprietăți

STABILAC

Smântână, iaurt, produse de brânză și deserturi, băuturi lactoacide (chefir etc.)

Crește vâscozitatea, luciul, leagă umiditatea liberă, previne secreția de zer, îmbunătățește cremozitatea, înlocuiește o parte din substanța uscată de lapte degresat.

GRINDSTED® 

Iaurt, smântână, alte produse lactoacide.

Îmbunătățește vâscozitatea produsului, îmbunătățește structura, reduce secreția de zer, înlocuiește o parte din substanța uscată de lapte degresat.